دکتر بیگلری:نیازی به تزریق همگانی واکسن آنفلوانزا نیست

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت استان صبح امروز  نوزدهم آذر ماه در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه گفت:با توجه به اینکه هر ساله در اواخر فصل پاییز موجی از بیماری آنفلوآنزا رخ می دهد در حال حاضر نیز اتفاق جدیدی رخ نداده است و مردم نگران نباشند.

دکتر بیگلری با اشاره به اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا نیاز به زمان دو هفته ای برای ایجاد ایمنی در بدن فرد دارد گفت: در حال حاضر تزریق  واکسن نمی تواند ایمنی لازم را در بدن ایجاد کند بنابر این مردم از اصرار برای تزریق واکسن خود داری کنند.

وی در ادامه افزود: ماسک ها نیز بعد از دوساعت استفاده مرطوب شده و کارایی خود را از دست می دهند و استفاده از ماسک صرفا برای افراد بیمار و همچنین کادر بهداشتی درمانی در موقع مواجهه مستقیم با بیماران توصیه می شود.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های مر کز بهداشت استان در پایان اظهار داشت: در حال حاضر  هیچ مورد فوتی در استان  مشاهده نشده و اوضاع بیماری آنفلوآنزا در سطح استان  توسط دانشگاه علوم پزشکی در کنترل و تدابیر بهداشتی و درمانی لازم اندیشیده شده است.