معاون جدید امور درمان دانشگاه: ارج نهادن به مردم در مراکزدانشگاهی از اصلی ترین برنامه های ما خواهدبود

معاون جدید امور درمان دانشگاه با اعلام این مطلب که ارج نهادن به مردم در مراکزدانشگاهی از اصلی ترین برنامه های وی در دوران فعالیتش بعنوان معاون درمان دانشگاه  خواهد بود گفت: اعتقاد به ثواب انجام خدمت و یاری مردم در نقاط محروم اصلی ترین مشوق من برای پذیرفتن عنوانمعاونت بوده است .

سید قاسم میربهاری با اشاره به اهمیت ارج نهادن به مردم در مراکز درمانی دولتی به حفظ حرمت کارکنان این مراکز هم بعنوان خط قرمز پرداخت و ابراز امیدواری کرد که با حمایت مسئولان و همکاری همیشگی پرسنل بتواند جایگاه درمان را در منطقه ارتقا بخشد.

گفتنی است امروز دکتر سید قاسم میر بهاری رسما بعنوان معاون امور درمان دانشگاه جایگزین دکتر حمیدرضا شتابی شد.