دکتر بهره مند عهده دار ریاست بیمارستان امام علی شد

دکتر بهره مند عهده دار  ریاست بیمارستان امام علی شد
دکتر جویباری :دستاوردهای بیمارستان امام علی مرهون زحمات استاد معصومی است

جلسه تودیع و معارفه ریاست بیمارستان امام علی (ع) یازدهم اردیبهشت در سالن اجتماعات این  بیمارستان برگزار شد.دکتر جویباری در این جلسه که با حضور معاونین دانشگاه و پرسنل بیمارستان برگزار شد ضمن تقدیر از زحمات دکتر معصومی وی را از افتخارات استان دانست که دانشگاه همچنان از  وی در هیئت رییسه و هیئت ممیزه خود استفاده خواهد برد ولی لازم است جهت فراغ بال ایشان برای انجام امورات پژوهشی و آموزشی مسئولیت های اجرایی وی واگذار شود معاون درمان دانشگاه بیمارستان امام علی را بیمارستانی بسیار موفق در امر درمان و پژوهش عنوان کرد که در بحث توریست درمانی نیز اقدامات مهمی انجام داده است . وی دکتر بهره مند را هم مدیر موفقی دانست که امید است روند روبه رشد پیشرفت بیمارستان را ادامه دهد.دکتر معصومعلی معصومی ریاست سابق بیمارستان هم ضمن تشکر از مدیریت دانشگاه برای دکتر بهره مند آرزوی بهروزی و کامیابی کرد .  دکتر بهره مند نیز  نیروی انسانی سازمان ها را اصلی ترین سرمایه هر مجموعه ای دانست و ابراز امیدواری کرد که با کمک نیروی انسانی کارآمد و متعهد این بیمارستان دستاوردهای بیشتری برای استان کسب شود. در پایان لوح تقدیر و هدایایی از جانب هیئت رییسه دانشگاه و کارکنان بخشهایی مختلف بیمارستان به دکتر معصومی اهدا شد.