مراسم بزرگداشت دکتر صادقی 13دیماه برگزار می شود

مراسم بزرگداشت دکتر صادقی 13دیماه برگزار می شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: این مراسم در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) از ساعت 10/30 با حضور اساتید، دانشجویان ، کارکنان و دوست داران دکتر عزت اله صادقی برای تقدیر از زحمات شبانه روزی این استاد فرهیخته برگزار می شود.

مهدی محمدی همچنین با اشاره به نحوه بروز حادثه برای این استاد دانشگاه یکی از برنامه های جانبی این مراسم را تلاش برای ارتقای فرهنگ ترافیک در کشور وجلب حمایت مسئولین از ارتقای سلامت جاده ها عنوان کرد.

وی از کلیه کسانی که به نحوی با دکتر صادقی آشنایی داشته اند خواست که در صورت تمایل خاطرات ،دلنوشته ها،عکس و ... مربوط به این عضو هیئت علمی دانشگاه را برای پربار تر کردن این یادمان را از طریق صفحه ای که به همین منظور طراحی شده در اختیار ستاد اجرایی این مراسم بگذارند.