هم اندیشی برای ارتقای سلامت استان در مرکز بهداشت استان

امروز جلسه هم اندیشی برای ارتقای سلامت استان در مرکز بهداشت استان برگزار شد.

در این جلسه که با حضور روسای ادارات همکار در بحث بهداشت برگزار شد ریاست دانشگاه به برنامه های درحال اجرا در دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای سلامت اشاره کرد و به چالش های پیش رو پرداخت.

دکترحسین کریم بین المللی کردن دانشگاه را آرزویی دست یافتنی دانست که با مشارکت واحدهای زیرمجموعه دانشگاه و نیز حمایت مسئولین استان و وزارتخانه دست یافتنی خواهد بود.

وی دراین خصوص تعمیق ارتباط با WHO را بسیار مهم دانست و خواستار طراحی پروژه های مشترک یشتری شد.

دکتر کریم توجه ویژه به وضعیت بهداشتی عراق برای ارتقای سلامت در استان را  مهم ارزیابی کرد  و وجود مرزمشترک طولانی با این کشور فاقد سیستم بهداشت را یکی از معظلات امور بهداشتی دانست و گفت توجه به این مطلب هم از باب انسان دوستی و هم از باب رفع تهدیدات بالقوه ضروری است.

ریاست دانشگاه از پیشبرد طرح پرونده الکترونیک سلامت، روستای سالم، بیماری های مشترک انسان و دام و ... بعنوان پروژه هاییکه نیازمند همراهی سایر ادارات و ارگان ها هستند نام برد و خواستار همکاری تمام دستگاه ها برای ارتقای سلامت استان شد.

این جلسه هم اکنون در حال برگزاری است.