خاکسپاری پیکر اولین مسئول روابط عمومی دانشگاه

پیکر مرحوم حسن منیعی امروز با حضور همکاران دانشگاهی، اعضای خانواده و جمعی از دوستدارانش در باغ فردوس کرمانشاه به خاک سپرده شد.

حزن و اندوه فراوان همکاران شرکت کننده در این مراسم نشان دهنده حسن خلق و خوش مشربی این همکار بازنشسته بود .

حسن منیعی که دیروز به دلیل ابتلا به عارضه کبدی در بیمارستان امام رضا(ع) دار فانی را وداع گفت متولد بیستم تیرماه  1339 کرمانشاه بود . پدرش از اهالی سرکان از توابع تویسرکان همدان بود که مدتی قبل از تولد او به کرمانشاه مهاجرت کرده بودند.

وی که بعنوان اولین مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شناخته می شد از سال 1362  در قسمت های مختلف  دانشگاه شامل بیمارستان طالقانی و چهارمین شهید محراب، معاونت دانشجویی فرهنگی و مربی مراکز آموزشی انجام خدمت کرده است و مدتی نیز بعنوان مدیر بیمارستان چهارمین شهید محراب و نیز مدیر روابط عمومی دانشگاه اشتغال داشته است..

منیعی بسیار خوش برخورد و خوش کلام بود و خاطرات بسیار خوبی از وی برای همکاران و دانشجویانش برجای مانده است.

مراسم گرامیداشت وی فردا دوم دی ماه از ساعت 14/30لغایت 16 در مسجدالغدیر( مسجد کندوله ای ها)واقع در چهار راه بسیج برگزار می شود.

روحش شاد و یادش گرامی باد.