شورای عالی بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاسیس گردید

شورای عالی بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاسیس گردید.
مدیر امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت : شورای عالی بین المللی سازی با هدف سیاستگذاری و تدوین برنامه های بین الملل سازی دانشگاه تشکیل گردیده است.
دکتر علیرضا احمدی افزود :اعضای شورا شامل افراد حقیقی و حقوقی  می باشند که اعضای حقیقی شورا شامل اساتید و صاحب نظران حوزه های مختلف روابط بین الملل می باشند که با پیشنهاد امور بین الملل و ابلاغ ریاست دانشگاه منصوب می شوند.
وی اعضاء حقوقی شورا را شامل ریاست دانشگاه  ، معاون بین الملل دانشگاه ، رییس حوزه ریاست دانشگاه ،معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه و مدیر توریسم درمانی دانشگاه عنوان کرد.

گفتنیست بین المللی سازی دانشگاه یکی از گام های تحولی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.