دکتر کریم:به جایگاه مهم هسته گزینش در سیستم اعتقاد دارم

به حجم کار وسیع و جایگاه مهم هسته گزینش در دانشگاه اعتقاد دارم و لازم می دانم ضمن حمایت برای تقویت آن نیز کمک کرد.

ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این مطلب گفت: کار هسته گزینش در سیستم بسیار مهم است و می بایست در فرایند گزینش افراد از افراط و تفریط دوری کرد.

دکتر حسین کریم ضمن تاکید بر انجام کار با کیفیت بالا در هسته گزینش، دانشگاه را همچون خانواده ای دانست که وجود فرزندی نامناسب آن را دچار مشکل می کند و همانگونه که میوه ای فاسد می تواند موجب فساد میوه های دیگر شود وجود این افراد می تواند بر دیگران نیز اثر نامطلوب بگذارد.

وی یکی از آفات موجود در جامعه را اعتیاد به مواد مخدر دانست و از گزینشگران خواست این مساله را در تحقیقات خود جدی تر بگیرند .

دکتر کریم همچنین از کارکنان گزینش دانشگاه خواست تا با انتخاب منابع موثق،برخورد خوب و رعایت امانت و رازداری در ارتقای فرهنگ اسلامی در سازمان بکوشند.