اساتید نمونه دانشگاه معرفی شدند.

در ضیافت روز معلم از اساتید نمونه ، اساتید ارتقا یافته ، بازنشستگان و ارائه دهندگان فرآیندهای برتر آموزشی تقدیر شد.

در ضیافت شامی که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم چهارشنبه شب پانزدهم اردیبهشت ماه در سالن مهمانسرای دانشگاه برگزار گردید ، از اساتید نونه دانشگاه تقدیر شد .

آقایان دکتر علی اصغر عالی پور ( فوق تخصص نوزادان ) ، دکتر محمد تقی عیوضی ( دکترای تخصصی فیزیک پزشکی ) ، دکتر داریوش افشاری ( متخصص مغز و اعصاب ) ، دکتر مهرعلی رحیمی ( فوق تخصص غدد ) ، دکتر علی مصطفایی ( دکترای تخصصی ایمنولوژِی ) و خانم دکتر ماری عطایی ( متخصص بیماری های داخلی ) ،  به عنوان اساتید نمونه دانشکده پزشکی ، آقایان دکتر حمیدرضا مظفری ( متخصص بیماری های دهان و دندان ) ، دکتر فرهاد احمدی ( متخصص داروسازی ) و دکتر یحیی پاسدار ( دکترای تخصصی تغذیه ) به ترتیب به عنوان اساتید نمونه دانشکده های دندانپزشکی ، داروسازی و بهداشت همچنین خانم ها سهیلا آستانگی ( کارشناس ارشد پرستاری آموزش بهداشت جامعه ) و شکوه صادقی ( کارشناس ارشد علوم اجتماعی ) به عنوان اساتید نمونه دانشکده های پرستاری -مامایی و پیراپزشکی معرفی شدند.

در این مراسم از پروفسور غلامرضا بهرامی و پروفسور علی مصطفایی به دلیل ارتقا به مرتبه استادی ، دکتر شهره ملک خسروی ، دکتر طوبی مهران نیا ، دکتر اسد ویسی رایگان ، دکتر سید حمید نعمانی و دکتر بابک صیاد به دلیل ارتقا به مرتبه دانشیاری ،  دکتر خیراله صادقی ، دکتر یحیی صفری ، دکتر امیرحسین هاشمیان ، دکتر سیروس جلیلی و دکتر شهناز اجاقی برای دستیابی به مرتبه استادیاری تقدیر شد.

مطابق معمول سالیان گذشته در این مراسم نیز از همکاران عضو هیات علمی که به افتخار بازنشستگی نائل آمدند تجلیل شد. مهندس حیدر مسگراف، دکتر سید محمد عزیزی ، دکتر محمد سلطانیان ، دکتر علی اصغر صادق صالحی ، دکتر جمشید درایت ، رحیم بازرگان ، خاور آملایی ، فرنگیس کور کوهی ، مهوش دزفولی منش ، بهجت افکاری و ژاله کوه بومی اساتیدی بودند که در سال 1388 بازنشسته گردیده  و مورد تقدیر قرار گرفتند.