مرکز جدید مهارتهای بالینی دانشگاه ؛ میزبان دانشجویان کرمانشاه و ایلام

اولین  دوره آزمون ارزیابی صلاحیت بالینی پایان دوره پزشکی در محل مرکز مهارت های بالینی مرحوم دکتر عزت الله صادقی برگزار گردید .

در این آزمون که در صبح روز پنجشنبه هفدهم دیماه به اجرا درآمد ، دانشجویان واجد شرایط  از دانشگاه های کرمانشاه و ایلام  بصورت هماهنگ  با دانشگاه های منتخب سراسر کشور برگزار شد، شرکت نمودند.

در این آزمون اعضای محترم هیات علمی دانشگاه های کرمانشاه و ایلام با حضور پر رنگ و فعال  در 15 ایستگاه عملی  با تکنیک OSCE  از دانشجویان آزمون  بعمل آورند.

شایان ذکر است  در خلال این  آزمون جلسه هم اندیشی بین اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ایلام در خصوص چگونگی برگزاری و ارتقا سطح علمی دانشجویان در اینگونه آزمون ها  انجام پذیرفت .

گفتنیست مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که به نام مرحوم استاد دکتر عزت اله صادقی نامگذاری گردیده است ، یکی از بزرگترین مراکز کشور بوده که درمدت کوتاهی به بهترین شکل طراحی و اجرا گردید.

گزارش تصویری این رویداد را در اینجا ببینید.