ایده های خلاقانه خود را برای شرکت در مسابقه تونل وحشت دخانیات به دانشگاه ارایه کنید

ایده های خلاقانه خود را برای شرکت در مسابقه  تونل وحشت دخانیات به دانشگاه ارایه کنید

معاونت بهداشتی دانشگاه با برگزاری مسابقه ای آمادگی خود را برای دریافت ایده های خلاقانه در برپایی پرتابل تونل وحشت دخانیات اعلام کرد.

شهروندان و همکاران دانشگاهی می توانند ایده های خود را برای فرهنگ سازی و تقویت برنامه های آموزشی پیشگیری از آثار سوءمصرف مواد دخانی و افیونی، افزایش آگاهی عمومی و کنترل عوامل خطربیماری های قلبی عروقی بین آحاد جامعه، خصوصاً نوجوانان و جوانان به معاونت بهداشتی دانشگاه ارایه کنند.

ایده های می بایست با محوریت الکل و مواد مخدر صنعتی،سیگار و قلیان، ایدز HIV ، تغذیه سالم و تحرک بدنی حداکثر تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 5/11/94  بصورت لوح فشرده یا کاغذی از طریق پست به آدرس معاونت بهداشتی واقع در میدان رفعتیه ابتدای خیابان بهار طبقه سوم گروه سلامت محیط  کد پستی 6718874414 ارایه شوند .

دانشگاه به سه طرح برتر در این مسابقه جوایز ارزنده ای اهداء خواهد کرد.

ضمناً شماره 08337257802 پاسخگوی سوالات در این زمینه می باشد.

۲۷ دی ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲