دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قطب آموزشی غرب کشور شد

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان قطب آموزشی غرب کشور در یک سال آینده انتخاب شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت:بر اساس مصوبه شورای گسترش دانشگاه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که مقرر گردیده دبیرخانه قطب آموزشی غرب کشور به صورت دوره ای بین دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه و همدان در چرخش باشد، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان قطب آموزشی در اولین سال انتخاب و فعالیت خود را رسما آغاز کرد.

دکتر حسین کریم با اشاره به وظایف دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در غرب کشور مبنی بر کمک به توسعه آموزش های مهارتی نظام سلامت، توسعه الگوهای خصوصی سازی در آموزش عالی سلامت، توسعه دانش داروسازی سنتی و توسعه دانش زیست فناوری کاربردی ابراز امیدواری کرد که کرمانشاه بتواند با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه های غرب کشور نقش تعیین کننده ای در دستیابی به اهداف فوق در منطقه را در یک سال پیش رو ایفا کند.

برای وارد شدن به سایت دبیرخانه لطفا کلیک کنید.