دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آستانه کسب مجوز دوره تخصصی چشم و فوق تخصصی جراحی قلب

دو هیأت بورد تخصصی قلب و عروق و چشم در روز پنجشنبه 24 دیماه با حضور در کرمانشاه از امکانات و توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی برای اعطای مجوز جذب دانشجوی تخصصی در رشته چشم و فوق تخصصی در رشته جراحی قلب و عروق بازدید کردند.

اعطای بورد تخصصی چشم به اتفاق اعضای هیأت علمی گروه چشم دانشکده پزشکی از ظرفیت های مرکز آموزشی ، درمانی امام خمینی (ره) از جمله اتاق های عمل ، درمانگاه ، بخش ها و ... بازدید کردند.

براساس این گزارش اعضای بورد تخصصی قلب و عروق نیز با حضور در مرکز آموزشی درمانی امام علی (ع) از بخش ها و امکانات این بیمارستان بازدید کرده و در نشستی با مسئولان و اعضای هیأت علمی به بررسی ،نقد و ارائه راهکار در این زمینه پرداختند.

این دو گروه همچنین ظهر روز پنجشنبه با حضور در مهمانسرای دانشگاه در نشست مشترکی با حضور رئیس دانشگاه ، و معاون آموزشی و رئیس دانشکده پزشکی شرکت کرده و نتایج بازدیدهای خود را با مسئولان دانشگاهی در میان گذاشتند .

شی

۲۶ دی ۱۳۹۴ ۱۰:۱۸