اولین همایش کشوری نقش زنان در توسعه نظام سلامت

دکتر جویباری با اشاره به انتصاب وزیر زن در وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، این وزارتخانه را اصلی ترین جایگاه حضور زنان در جامعه دانست .

همایش کشوری نقش زنان در توسعه نظام سلامت امروز در سالن شهید نوروز نژاد بیمارستان امام رضا شروع بکار کرد . در این همایش که با حضور مهمانانی از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، وزارت بهداشت ، استانداری کرمانشاه و ادارات ذیربط آغاز بکار کرده است دکتر جویباری با اشاره به انتصاب وزیر زن برای وزارت بهداشت و درمان  این وزارتخانه را اصلی ترین جایگاه حضور زنان در جامعه دانست. وی با  اشاره به  زنان موفق کشور حضرت فاطمه(  س ) راالگوی آنان  معرفی کرد. معاون درمان دانشگاه با تاکید بر جایگاه ویژه زنان در خانواده خواستار حضور هرچه فعالتر آنان در عرصه اجتماع شد. وی بیمارستان امام رضا(ع) را نیز بیمارستان بسیار موفقی دانست که طی چهار سال فعالیت خود در زمره 8 بیمارستان برتر کشور درآمده و ابراز امیدواری کرد که با همت پرسنل کوشایش که بسیاری از آنان نیز در زمره بانوانند بتواند جام بلورین سلامت را که نشان دهنده بهترین بیمارستان کشور است را دریافت کند.

آقای جلال منکرسی معاون استاندار کرمانشاه نیز هم اکنون در حال سخنرانی است .

بزودی خبرهای تکمیلی این همایش را در همین صفحه خواهید دید.