کامپیوترهای دانشگاه اتوماتیک وار خاموش می شوند

پس از اجرای پیشنهاد دو تن از همکاران دانشگاهی برای صرفه جویی در مصرف برق، از این پس کامپیوترهای ستاد دانشگاه پس از عدم استفاده کاربران به مدت دو ساعت اتوماتیک وار خاموش می شوند.

به گفته مسئول نظام پیشنهادات دانشگاه طرح " مدیریت انرژی در بخش رایانه" را مشترکا آقایان غلامرضا مرمریان و وحید ترکاشوند ارایه کرده اند و مهندس سرکو یعقوبی به عنوان مجری به انجام رسانیده است.

فیروزآبادی با اشاره به شرایط کاری کارکنان دانشگاه گفت: مشاهده می شد که گاها کارکنان بخاطر ماموریت های ناگهانی قادر به خاموش کردن سیستم خود نیستند که این امر منجر به هدر رفت میزان زیادی از برق می شد اما با اجرای پیشنهاد همکاران فوق الذکر که بعنوان پیشنهاد برتر 6ماهه اول سالجاری نیز برگزیده شده است در مصرف برق سیستم های کامپیوتری به میزان زیادی صرفه جویی می شود.

گفتنی است این طرح فعلا در ساختمان شماره یک دانشگاه اجرایی شده و بتدریج در سایر واحدهای دانشگاهی نیز به اجرا درخواهد آمد.