برگزاری نهمین کنگره بیماریهای شبکیه چشم برای نخستین بار در کرمانشاه

نهمین کنگره 'بیماری های شبکیه و زجاجیه چشم' برای نخستین بار در اردیبهشت سال آینده به میزبانی کرمانشاه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر علمی این کنگره روز یکشنبه در نشست مطبوعاتی که در محل بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد، اظهار کرد: هر سال این کنگره در یکی از استانهای کشور برگزار می شود که سال آینده کرمانشاه میزبان برگزاری آن است.
حمید آریایی تبار اظهار کرد: این کنگره به مدت سه روز از یکم تا سوم اردیبهشت ماه سال آینده در هتل پارسیان برگزار می شود.
وی افزود: ارائه آخرین دستاوردهای دانش چشم پزشکی شبکیه و زجاجیه و نیز آخرین دستاوردها و کشفیات شرکت های دارویی که به درمان شبکیه کمک کند از اهداف برگزاری کنگره است.
به گفته این چشم پزشک، جامعه هدف این کنگره چشم پزشکان و دانشجویان این رشته علمی است و مقالات و سخنرانی ها به صورت سی دی و کتابچه ارائه می شود.
رییس انجمن چشم پزشکان کرمانشاه تصریح کرد: کنگره مذکور با حمایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و انجمن چشم پزشکی کشور برگزار می شود و به احتمال قوی وزیر بهداشت و مهمانان خارجی در این همایش نیز حضور می یابند.
آریایی تبار در خصوص برنامه های جانبی این کنگره، گفت: برپایی غرفه ها توسط شرکت های فعال و در ارتباط با چشم پزشکی و بازدید مهمانان و شرکت کنندگان از مکان های توریستی استان از جمله این حواشی است.
به گفته آریایی تبار، زمان برگزاری این کنگره از هشت صبح الی 6بعدازظهر در روزهای یاد شده خواهد بود.