برای ثبت نام در مسابقات ورزشی دهه فجر به معاونت دانشجویی مراجعه کنید

لیست برنامه ها و مسابقات ورزشی دهه مبارکه فجر مربوط به کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اعلام شد.

مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به انجام این مسابقات در رشته های فوتسال ، دارت ،تنیس روی میز، شنا، تیر اندازی و فوتبال دستی در دو بخش  آقایان و خانم ها گفت :بستگان درجه اول کارکنان نیز می توانند در این مسابقات شرکت داشته باشند.

بهرام بهروش افزود : مراسم اختتامیه این مسایقات بیست و یکم بهمن ماه با حضور مسوولان  بلند پایه استان و نیز خانواده کارمندان در سالن شهدای معاونت دانشجویی همراه با توزیع جوایز و تجلیل از مدال آوران برگزار می شود.

وی از علاقمندان برای شرکت در این مسابقات خواست حداکثر تا تاریخ 10بهمن ماه با حضور در معانت دانشجویی فرهنگی ،بخش تربیت بدنی واحد کارکنان نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

گفتنی است قرار است درهمین راستا کوه پیمایی خانوادگی در تاریخ 16 بهمن ماه با صعود خانواده دانشگاهیان به کوه فرخشاد طاقبستان انجام شود.