اخبار

کشف 900 کیلو گرم خمیر مرغ از یک واحد تولیدی در کرمانشاه

کشف 900 کیلو گرم خمیر مرغ از یک واحد تولیدی در کرمانشاه
طی بازرسی به عمل آمده از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در کرمانشاه حدود 900 کیلو گرم خمیر و ضایعات مرغ کشف و ضبط شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:طی  بازرسی به عمل آمده در روز سه شنبه ششم بهمن ماه 94 از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی در استان کرمانشاه حدود 900 کیلو گرم خمیر و ضایعات مرغ کشف و ضبط شد.

دکتر شهریار مستوفی گفت: این بازرسی توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری تعزیرات حکومتی و مامورین نیروی انتظامی  صورت گرفت و پرونده این موضوع جهت رسیدگی به مقامات قضایی ارجاع  شد.

گفتنی است خمیر مرغ، گوشت‌های مازاد و ضایعاتی است که پس از تمیز کردن مرغ، توسط دستگاهی جدا شده و به صورت خمیر درمی آید و برخی از تولید کنندگان به صورت غیر قانونی از آن در تولید فرآورده های گوشتی( سوسیس و کالباس) استفاده می کنند.لازم به ذکر است استفاده از این ماده در تولید فراورده های گوشتی از سوی سازمان غذا و دارو ممنوع اعلام شده است.

7

۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۹:۱۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید