دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان دانشگاه برتر در پرداخت مبتنی بر عملکرد را به دست آورد

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان دانشگاه برتر در اجرای دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد معرفی شد.

در اولین نشست کشوری نحوه پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاههای سراسر کشور که در روزهای ششم و هفتم بهمن ماه در شیراز برگزار شد ، با توجه به عملکرد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن اعلام به عنوان دانشگاه برتر ، لوح تقدیر از سوی معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت به دانشگاه اهدا گردید.

دکتر علی شهرامی در این لوح از تلاش های شبانه روزی این دانشگاه جهت استقرار دستورالعمل مبتنی بر عملکرد  و  حسن تدبیر و تلاش موفق رییس دانشگاه و مدیران و کارکنان بیمارستان های دانشگاه در پیشبرد این طرح به عنوان  یکی از مهمترین اهداف نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران تشکر کرد.

در این نشست همچنین تجربیات این دانشگاه توسط آقای محمود کاظمی نماینده دانشگاه واولین مسوول دبیرخانه پرداخت مبتنی بر عملکرد دانشگاه ارائه و مورد توجه حضار قرار گرفت.