دبیر اجرایی همایش : تعداد 642 مقاله در اولین همایش کشوری نقش زنان در توسعه نظام سلامت به کمیته علمی برگزاری همایش ارزشیابی شد.

دبیر اجرایی همایش : تعداد 642 مقاله در  اولین همایش کشوری نقش زنان در توسعه نظام سلامت   به کمیته علمی برگزاری همایش ارزشیابی شد.

دکتر اجاقی اظهار داشت : تعداد 1132 مقاله در 4 بعد نقش زنان در سلامت جسمی ، روانی ، اجتماعی و سلامت معنوی توسط دبیر خانه همایش دریافت شده که 642 مقاله در موعد مقرر بود که توسط هیات داوری مورد ارزشیابی قرار گرفت .وی گفت از مقالات تایید شده 42 مقاله بصورت سخنرانی و 122 مقاله در قالب پوستر پذیرفته شد.

این همایش از سوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مدت 3 روز از 21 الی 23 اردیبهشت با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی - استانداری کرمانشاه - دانشگاه علوم پزشکی کردستان و سازمان منطقه ای آموزشی انتقال خون استان در سالن اجتماعات شهید زنده یاد نوروزنژاد بیمارستان امام رضا ( ع ) در حال برگزاری است .