تبادل نظر مسئولین مرکز مطالعات با دانشجویان برای حضوری پررنگ تر در المپیادهای علمی

به همت واحد المپیاد مرکز مطالعات و توسعه اولین جلسه رسمی این واحد جهت تبادل نظر و اطلاع از دیدگاه های دست اندرکاران و دانشجویان شرکت کننده در ادوار قبلی المپیاد دهم بهمن ماه در سالن مرکز برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور معاون مرکز مطالعات دکتر مصلحت و مسئولین واحد المپیاد و جمعی از دانشجویان راه یافته به مرحله کشوری ادوار گذشته المپیاد برگزار شد دانشجویان تجربه حضور خود در فضای المپیاد را به اشتراک گذاشتند و نظرات خود را در رابطه با اجرای کارآمد المپیاد در سال جاری را ابراز کردند.

مسئولین دانشگا نیز بر اهمیت شرکت فعال دانشجویان در المپیاد و کسب مدال و ارتقای رتبه علمی دانشگاه تاکید کردند.