پیام ریاست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر

ریاست دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر پیامی خطاب به خانواده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صادر کرد.

متن این پیام به شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
باردیگر نسیم جانبخش بهمن وزیدن گرفت. این نسیم معطر از میان خاطره قیام پرشکوه مردمی می گذرد، از میان یاد جوانانی که در خون غلطیدند ، از میان نستوهی رهبری خداجو و خرد پیشه و از میان تلاشی که در سالیان گذشته برای استقلال و آزادی  میهن توسط  میلیونها ایرانی به کار بسته شد، از میان ترنم سرودهای دلنشین خمینی ای امام و فریادهای الله الله و جوشش جانانه عشق به آیین و میهن می گذرد.این است که  نسیم بهمن آنقدر جانبخش و اینگونه معطر مشام جان دلسوزان این کشور را نوازش دهد.
فرارسیدن دهه مبارک فجر را گرامی می دارم و با ادای احترام به پیشگاه حضرت امام (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و شهدای سرافراز انقلاب و دعای طول عمر مقام معظم رهبری آرزو می نمایم که در این سرآغاز دوباره وحدت این رمز پیروزی را به ویژه در سال همدلی و همزبانی سرلوحه برنامه و عمل خود قرار داده و با توکل به الطاف الهی و بهره از ظرفیت و استعدادهای کشورعزیزمان ،برای توسعه و پیشرفت و بیش از پیش آن بکوشیم.
دکتر حسین کریم
رییس دانشگاه