ششمین دوره برنامه توانمندسازی مدیران و رؤسای مراکز بهداشتی منطقه غرب کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ششمین دوره برنامه توانمندسازی مدیران و رؤسای مراکز بهداشتی منطقه غرب کشور (فلوشیپ) در روزهای چهاردهم و پانزدهم بهمن ماه در سالن جلسات بوستان تشکیل گردید.

در این نشست ابتدا خانم دکتر خادمی قائم مقام معاونت امور بهداشتی و سپس خانم دکتر شاه آبادی دکترای تخصصی آموزش وارتقای سلامت روشهای ارزیابی نیازها وسلامت جامعه را مطرح نمودند.

وی عنوان کردن برای پیشبرد اهداف سلامت ابتدا باید نیاز سنجی سلامت صورت گیرد وسازمان جهانی بهداشت فرایند نیاز سنجی سلامت را فرایندی مشارکتی می داند که توسط تقویت مشارکت جامعه در فرایند تصمیم گیری وارتقای کار گروهی ومشارکتی امکان پذیر است .

همچنین برای توسعه مهارتها وتجارب بایستی تقویت ارتباطات با سازمانها ونهادهای فعال در سطح جامعه  انجام گیرد .

دکتر شاه آبادی تاکید کرد اصل اساسی نیاز سنجی جهت ارتقای بهره وری فعالیتهای نظام سلامت از جمله فعالیتهای آموزشی میباشد پس اگر نیاز سنجی به انجام مداخلات نینجامد بی حاصل خواهد بود .

سپس دکتر اشتریان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مبحث مدیریت سواد سلامت و خودمراقبتی را عنوان کرد.

در ادامه نیز دکتر کرمی متین عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برنامه ریزی عملیاتی مبتنی بر نتیجه را مطرح نمود و در مباحث خود به برنامه ریزی جامع وبرنامه ریزی عملیاتی اشاره کرده و افزود: هر برنامه جامع جهت تحقق نیازمند برنامه ریزی عملیاتی میباشد وبایستی دارای اهداف مشخص ، محدود ،عینی ودست یافتنی باشد .

این جلسه هم اکنون در حال برگزاری می باشد .