اولین همایش کشوری نقش زنان در توسعه نظام سلامت کشور برگزار شد

این همایش از بیست و یکم تا بیست و سوم اردیبهشت در سالن شهید نوروز ن‍‍ژاد با قرائت پیام وزیر بهداشت کار خود را آغاز کرد.

در این همایش 42 مقاله بصورت سخنرانی و 122 مقاله بصورت پوستر در چهار بعد سلامت جسمی ،روانی،اجتماعی، و معنوی ارایه شد. دبیر اجرایی همایش ضمن اعلام مطلب فوق به حضور مسئولین و مدیران دانشگاه ، خانم زهرا سجادی معاون دفتر امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری، دکتر شریعتی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه،ریاست دانشگاه علوم پزشکی کردستان و  روسای ادارات همکار و تعداد کثیری از همکاران شاغل در دانشگاه در این همایش  اشاره کرد.

دکتر اجاقی ضمن اشاره به تجلیل و قدردانی از سازمان های همکار و همراه در آخرین روز همایش به قطعنامه 16 بندی تصویب شده در  آن اشاره کرد و خواستار تلاش جدی همه دست اندرکاران ذیربط برای دستیابی به اهداف ذکر شده کرد .