افتتاح 12 تخت ICU در بیمارستان امام رضا

در ششمین روز از دهه مبارک فجر 12 تخت ICU به مجموعه تخت های ویژه بیمارستان امام رضا (ع) افزوده شد تا مجموع این تخت ها به عدد 110 تخت که دانشگاه برای دستیابی استان به آن در آینده نزدیک برنامه ریزی کرده است نزدیک شود.

در مراسم بهره برداری از این تخت ها که با حضور استاندار ، شهردار، فرماندار کرمانشاه و مسئولین دانشگاه 17بهمن ماه در بیمارستان امام رضا(ع)برگزار شد، ریاست دانشگاه با اشاره به محرومیت مزمن و تاریخی استان از تلاش بیوقفه دانشگاه برای رفع این محرومیت ها در حوزه بهداشت و درمان خبر داد.

دکتر کریم راه اندازی پروژه های زیربنایی دانشگاه را کاری بزرگ برای توسعه استان دانست و ابراز امیدواری کرد که پس از رفع کمبودهای عمرانی مسئولین دانشگاه بتوانند با فراغ بال به توسعه ارتباطات ، بین المللی کردن و ورود دانشگاه به دانشگاه نسل سوم بپردازند.