پیام ریاست دانشگاه / زحمات پرستاران بر بالین بیماران ، ماندگارترین خاطرات را در بیمارستان ها برای مردم رقم می زند.

زحمات پرستاران بر بالین بیماران ، ماندگارترین خاطرات را در بیمارستان ها برای مردم رقم می زند.

ریاست دانشگاه ضمن تبریک فرارسیدن روز پرستار ، در پیامی به تقدیر از خدمات شبانه روزی این قشر در بیمارستانها پرداخت.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ارایه خدمات درمانی در بیمارستان ها  امری مقدس است که بدون همراهی پرستارانی که بصورت شبانه روزی بر بالین بیماران حاضر و ناظر هستند، راه به جایی نمی برد.

پرستاران با تاسی به بزرگ پرستار دشت کربلا با پاسداری از حیات بیماران وظیفه ای بزرگ و انسانی را ایفا می کنند که همواره مورد تحسین جامعه قرار گرفته است.

بیماری ها علاوه بر حمله بر جسم و پیکر انسان ها بر روان و روحیه آنها نیز حمله ور می شوند و بهمین خاطر انجام خدمات پرستاری که آمیزه ای اجرای مراقبت های پزشکی با چاشنی تکریم، بازسازی روحیه و توجه به نیازهای روانی بیماران است جایگاه ویژه ای می یابد و خاطرات ماندگاری را در حوزه ایثار و انساندوستی برای مردم در بیمارستان ها رقم زده است.

سالروز ولادت حضرت زینب(س) فرصتی است تا با یادآوری زحمات این دسته از همکارانمان در جای جای استان به قدردانی از خدمات مقدسشان بپردازیم و از خدای متعال برای آنها و خانواده هایشان سلامت و عافیت بطلبیم.

از خداوندگار بزرگ توفیق روزافزون تمام دست اندرکاران عرصه سلامت را خواستارم.

دکتر حسین کریم

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه