عزم دانشگاه جدیست؛ ما بین المللی می شویم

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برداشتن گام های عملی خود را برای بین المللی سازی آغاز کرده است .

در نشست برنامه ریزی عملیاتی بین الملی سازی درحوزه آموزشی که با حضور معاون آموزشی دانشگاه و رؤسای دانشکده ها و دست اندرکاران برگزار شد نتیجه اولین گام در بررسی وضعیت دانشگاه های کشور در زمینه جذب دانشجویان خارجی ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ایجاد زمینه ها و زیر ساخت ها جهت پذیرش دانشجویان اطلاع رسانی و جذب دانشجو ، نحوه ارائه برنامه های آموزشی به دانشجویان ، بررسی موانع و ارائه راهکار در جهت برداشتن این موانع از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

در این نشست بر جذب دانشجو از اقلیم کردستان عراق که منطقه هدف آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است تأکید و طرح مقدماتی برنامه های عملیاتی ترسیم گردید.

جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، دستیاران دوره های تخصصی ، فوق تخصصی و فلوشیپ ،تکمیلی و بازبینی کوریکولوم آموزشی دانشجویان نیز مطرح شد.

تخصیص فضای فیزیکی حوزه بین الملل ، تکمیل انتشار سایت فارسی ، انگلیسی ، عربی ، معرفی مراکز دانشگاهی و دریافت آنلاین درخواست ها ، مشارکت فعال در پروژه ملی پورتالی Education Iran ، جذب دانشجوی پزشکی با تمرکز بر 45 کشور منطقه ، جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، دستیاران دوره های تخصصی ، فوق تخصصی و فلوشیپ ، تکمیلی و بازبینی کوریکولوم آموزشی دانشجویان پذیرفته شده از جمله اهم برنامه های مقدماتی است که مورد بحث قرار گرفت.