مراسم روز پرستار برگزار شد+ گزارش تصویری

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، مراسم تجلیل از پرستاران استان کرمانشاه پیش از ظهر امروز در سالن اجتماعات بیمارستان آیت‌الله طالقانی شهر کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) با حضور پرستاران، پزشکان و جامعه پزشکی کرمانشاه برگزار شد،پرستاران نمونه و سایر تلاشگران عرصه بهداشت و درمان توسط دکتر حسین کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مورد تجلیل قرار گرفتند.

دکترحسین کریم در این مراسم گفت: جامعه پزشکی و به ویژه پرستاران نقش مهمی در درمان و مداوای بیماران بر عهده دارند و باید در این زمینه قدردان زحمات جامعه پرستاری باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه مراکز درمانی در کرمانشاه نیاز به افزایش نیروهای پرستار دارد، افزود: تلاش می‌کنیم با جذب نیروهای پرستاری بیشتر وضعیت ارائه خدمات درمانی و مراقبتی را ارتقاء ببخشیم.

وی با اشاره به اینکه طی مدت اخیر اقدامات و برنامه‌ریزی مطلوبی برای بهبود وضعیت دریافتی و جایگاه پرستاران انجام گرفته است، گفت: در طرح تحول سلامت توجه ویژه‌ای به خدمات پرستاران صورت گرفته است.

در پایان از تعدادی پرستار نمونه استانی یعقوب حیدری (مدیریت پرستاری دانشگاه) لیدا الماسپور (طالقانی) مهین شیرخانی (امام رضا (ع) )  مصطفی محمدی (امام علی (ع) )  شهسوار شاهویسی ( شهدا سرپل ذهاب)  سهیلا آستانگی (دانشکده پرستاری) فرحناز نوری ( امام علی (ع) )  و تعدادی از پرستاران نمونه بیمارستان های  امام رضا (ع)  - امام علی (ع) - طالقانی - امام خمینی (ره) -  فارابی - معتضدی - دکتر محمد کرمانشاهی - معتضدی - اسلام آباد غرب - سنقر - پاوه - سرپل ذهاب - کنگاور - جوانرود- هرسین - گیلان غرب - صحنه - مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی - معاونت امور بهداشتی تقدیر شد.