ریاست دانشگاه: از همکاری بیمارستان های بخش خصوصی برای ارتقای سطح سلامت در استان استقبال می کنیم

هیات مدیره بیمارستان های خصوصی سجاد و بیستون با همراهی مسئولین دانشگاه گردهم آمدند تا با ارتقای همکاری بین بخشی خدمات درمانی موثرتری را در استان ارایه دهند.

هیات مدیره این بیمارستان ها در این شام کاری ضمن تاکید بر انجام هماهنگی های بیشتر بر تشکیل کمیسیونی برای تصمیم گیری و اجرای رویه های یکسان در قبال مسایل مشترک به تفاهم رسیدند.

ریاست دانشگاه نیز در این مراسم ضمن استقبال از همکاری و اتخاذ رویه های مشترک توسط مراکز خصوصی اعلام کرد: که مدیریت درمان دانشگاه نیز از همکاری بیمارستان های بخش خصوصی برای ارتقای سطح سلامت در استان استقبال می کند.