آغاز اولین سمینار شیمی‌دارویی ایران در کرمانشاه

اولین سمینار شیمی دارویی ایران در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز به‌کار کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس علمی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر علیرضا علی‌آبادی دبیر علمی اولین سمینار شیمی دارویی ایران در مراسم افتتاحیه این سمینار که امروز(28 بهمن) در آمفی تئاتر دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، اظهارکرد: فرخوان برگزاری این سمینار را از تیر ماه سالجاری در سطح دانشکده‌های پزشکی و داروسازی سراسر کشور توزیع کردیم که طی این مدت آثار قابل توجهی به دبیرخانه سمینار رسید.

وی ادامه داد: جمعا 154 مقاله از سراسر کشور به کمیته علمی اولین سمینار شیمی دارویی ایران رسید که پس از بررسی  توسط کمیته داوران 146 مقاله پذیرفته شد.

علی‌آبادی تصریح کرد: از مجموع مقالات پذیرفته شده، در دو روز برپایی این سمینار 124 مقاله به صورت پوستر و 22 مقاله به صورت شفاهی ارائه می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: برگزاری چند کارگاه آموزشی مرتبط با موضوعات شیمی دارویی، سخنرانی اساتید برجسته داروسازی ایران و برگزاری دوره بازآموزی برای دانشجویان داروسازی از جمله برنامه‌های جنبی این سمینار است.

دکتر مجرب رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز اظهارکرد: این سمینار به همت گروه آموزشی شیمی دارویی دانشکده شیمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شده است.

وی ادامه داد: این سمینار در سه محور  سنتز، مدل‌سازی مولکولی و آنالیز برگزار شده است.

رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: قرار است در مراسم اختتامیه این سمینار ملی از هفت تن از اساتید برجسته حوزه شیمی دارویی ایران تجلیل شود.

مجرب خاطرنشان کرد: همچنین در این سمینار از پروفسور سیدفاضل شمس استاد پیشکسوت شیمی دارویی ایران به صورت ویژه تجلیل می‌شود.