همه مردم پاوه صاحب پرونده سلامت الکترونیک هستند

به گزارش روابط عمومی معاوت بهداشتی جلسه کمیته بیمه روستایی با حضور دکتر شکیبا معاونت امور بهداشتی و دکتر قادری مدیر کل بیمه سلامت استان با هدف بررسی مشکلات و موانع برنامه پزشک خانواده و بیمه روستایی تشکیل گردید.

معاون امور بهداشتی دانشگاه دراین جلسه ضمن  تقدیر از مساعدتهای انجام شده  در حوزه سلامت گفت: ما برای ارتقاء وضعیت سلامت وبهبود کیفیت تجهیزات مراکز بهداشتی درمانی تلاش می کنیم  و در این راه با سازمان خدمات درمانی درجهت پیشبرد اهداف دولت  و توسعه  سلامت همگانی همسو وهم قدم هستیم .

دکتر ابراهیم شکیبا افزود :ما تمام تلاش خود را برای برطرف نمودن اشکالات انجام میدهیم ولی انتظار داریم خدمات درمانی در مورد کسورات نهایت همکاری را با ما داشته باشند.

وی همچنین به پرونده الکترونیک سلامت اشاره کرده گفتند این  برنامه در شهرستان پاوه به نحو احسن اجرا شده است وصددر صد افراد در این شهرستان دارای پرونده سلامت الکترونیک می باشند .

معاون امور بهداشتی دانشگاه همچنین  از تلاش و مساعدتهای همکاران بیمه خدمات درمانی تشکر نمودند .

در این نشست دکتر قادری پیشنهاد کرد این جلسات به صورت ماهیانه برگزار شود همچنین بازدید دوره ای از شبکه ها حضور رؤسای آنها توسط تیم مشترک انجام گیرد.