نشست هیات رییسه دانشگاه در بیمارستان امام رضا برگزار شد+ گزارش تصویری

نشست هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی با مسولین بیمارستان امام رضا (ع)درجهت ارتقا این مرکز صبح امروز دراین بیمارستان برگزار شد .

ریاست دانشگاه درابتدای جلسه با اشاره به نزدیک شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی ضمن دعوت از تمام مردم برای حضور پرشور در پای صندوق های رای گفت:عقلانیت وشفافیت وکلای مردم می تواند به بهبود دوباره زندگی مردم استان کمک کند .

دکتر کریم در ادامه نوید راه اندازی رشته های فوق تخصصی وحرکت مرکز آموزشی درمانی امام رضا(ع) به سمت مرکزیت رشته های فوق تخصصی وتیمهای multidisciplinary در سال آیند را داد.
ریاست بیمارستان امام رضا نیز در این نشست با ارایه گزارشی از ارتقا کیفیت خدمات این مرکز ،بیمارستان را در حوزه نیروی انسانی وتجهیزات سرمایه ای نیازمند توجه بیشتری دانست .
دکتر سروش از افتتاح مرکز مهارتهای بالینی skill lab بنام مرحوم دکتر صادقی ، فعال نمودن مرکز توسعه تحقیقات بالینی، افتتاح بخش 12تخته ICU،تجهیز ونوساز  یپاویون پرسنل اورژانس ،کسب عنوان بیمارستان برتر در کشور در زمینه ارتقا هتلینگ و اخذ گواهینامه بیمارستان سبز  توسط این مرکز را از مهمترین دستاوردهای بیمارستان در سال 94 ذکر کرد و از راه اندازی مرکز شیمی درمانی و رادیوتراپی با نصب رادیوتراپی دوم ،راه اندازی مرکز 50تختخوابی سوختگی وکلینیک بزرگ وابسته به مرکز ، تعویض دستگاه ام MRI و نیز پیگیری دستگاه آنژیوگرافی بعنوان اولویتهای سال آ ینده نام برد.
وی همچنین خواستار بهبود وضعیت ارجاع بیماران از سایر مراکز به مرکز آموزشی درمانی امام رضا شد.