رییس دانشگاه خواستار حل سریع چالش های اورژانس بیمارستانی شد

رییس دانشگاه در کارگاه مدیریت اورژانس بیمارستانی خواستار حل سریع چالش های اورژانس در بیمارستان ها شد.

در کارگاه مدیریت اورژانس بیمارستان که 11 و12 اسفندماه در بیمارستان طالقانی برگزار شد ،دکتر کریم با اشاره به اهمیت جایگاه اورژانس دربیمارستان ها تشکیل این کارگاه ها را گامی مهم در ایجاد هماهنگی بیشتر و اتخاذ تصمیم برای چالش های اورژانس در بیمارستان ها دانست.

دکتر واعظی مسئول ارژانس های بیمارستانی وزارت بهداشت نیز یکی دیگر از سخنرانان این کارگاه دو روزه بود که به بیان دستورالعمل جامع اورژانس یمارستانی پرداخت.

دکتر توکلی نیز در خصوص دپارتمان اورژانس و بخش های مختلف آن شامل سرپایی و تحت نظر و چیدمان قسمت های مختلف آن به ایراد سخن پرداخت.

گفتنی است این کارگاه توسط معاونت درمان دانشگاه و مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان  برای مسئولین اورژانس مراکز مدیریت حوادث قطب غرب کشور و کارشناسان مربوطه برگزار شده است .