بررسی چالشهای کسب و کار در کافه فناوری سلامت

اولین نشست از مجموعه نشستهای کافه فناوری سلامت با موضوع بررسی چالشهای کسب و کار در محل آمفی تاتر کتابخانه مرکزی دانشگاه با حضور علاقه مندان در حوزه کسب و کار برگزار شد.

رییس مرکز رشد فناوری سلامت در ابتدای این نشست به ضرورت سوق دادن دانشجویان به کارآفرینی و نوآوری و ایجاد کسب و کارهای نوپا و هر چند خرد اشاره کرد و گفت:مرکز رشد فناوری سلامت تلاش نموده با برگزاری این نشستها و تداوم آن فرصتی فراهم نماید تا جوانان، دانشجویان و علاقه مندان به حوزه کسب و کار و فناوری بتوانند تجربیات خود را به اشتراک بگذارند.

مهندس معین فخاری کارآفرین جوان نیز در این نشست در خصوص چالشهای راه اندازی کسب و کاری نو از تجربیات خویش در این زمینه، محدودیت ها، موانع و موفقیتهایش سخن گفت و اینکه شروع یک کسب و کار مخاطره آمیز است اما با خود باوری، جسارت و شهامت می شود به موفقیت رسید.

شرکت کنندگان نیز در جمعی صمیمی و دوستانه به بحث و تبادل نظر با یکدیگر در این خصوص  پرداختند.

گفتنی است علاقمندان به حضور در این نشست ها می توانند در نشست بعدی کافه فناوری که اواخر فروردین ماه 95 برگزارخواهد شد حضور یابند.