سال 95 تلاش می کنیم کرمانشاه را به جایگاه واقعی خود برسانیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تلاش این دانشگاه برای شناساندن جایگاه واقعی استان کرمانشاه در حوزه سلامت در کشور و منطقه خبرداد.

دکتر حسین کریم که صبح روز سه شنبه هیجدهم اسفندماه در نشست هیأت رئیسه در بیمارستان فارابی سخن می گفت با اشاره به اینکه سال 94 سال سخت و نامناسبی از نظر اعتبارات بود افزود: خوشبختانه علی رغم این وضعیت دانشگاه با انرژی و تلاش سعی کرده است به اهداف خود دست پیدا کند که این جای خوشحالی دارد.

دکتر کریم سال 1395 را سالی عنوان کرد که باید همت خود را افزون کرد و افزود سال 95 حجم فعالیت دانشگاه بیشتر شده و نوع کار متفاوت خواهد بود به گونه ای که برنامه پیشرفته تر و روزآمدی برای اجرا طراحی شده است.

وی ضمن عنوان این مطلب که تعدادی از کارهای دانشگاه به عنوان الگو در وزارت بهداشت مطرح است گفت: مهمترین هدف ما در سال 95 این است که انتظار داریم جایگاه کرمانشاه در وزارت بهداشت شناخته شده و توجه بیشتر مدیران ارشد وزارتی به عنوان یک دانشگاه مهم به کرمانشاه معطوف شود.

ریاست دانشگاه همچنین از تلاش همه همکاران دانشگاهی در سال جاری که حجم کاری زیادی برای آنها به بار آورده بود تقدیر کرد.