نشست رسانه ای اعضای هیات رییسه دانشگاه با خبرگزاری های استان

اعضای هیات رییسه دانشگاه هم اکنون در حال مصاحبه با خبرنگاران خبرگزاری های فعال در استان  هستند تا ضمن بیان برنامه های دانشگاه علوم پزشکی در ایام تعطیلات نوروز به پرسش های آنها در خصوص مسایل جاری و برنامه های دانشگاه در سال آتی  پاسخ گویند.

دکتر کریم در آغاز این نشست ضمن حساس خواندن وظیفه خبرنگاران ،تعهد حرفه ای آنها را شرط لازم برای ورود به عرصه ارتباطات دانست و از آنها خواست نسبت به امور جاری استان حساسیت بیشتری بخرج دهند.

ریاست دانشگاه با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی صحیح و شفاف دستگاه های اجرایی استان ، انعکاس درست وبموقع این فعالیت ها را از وظایف ذاتی رسانه ها دانست که باید با تحقیق پیرامون چرایی و چگونگی این اقدامات همراه باشد.

وی ارتباط دانشگاه با رسانه ها را جاده ای دو طرفه دانست که دانشگاه از باز و بدون مانع بودن آن همیشه استقبال می کند و افزود: خبرنگاران برای دسترسی به اماکن دانشگاهی نباید مشکلی داشته باشند.

متن کامل این مصاحبه مطبوعاتی در همین سایت بزودی منتشر خواهد شد.