امام جمعه قصرشیرین در حال بهبودی است

وضعیت عمومی سلامت امام جمعه قصرشیرین در حال بهبودی است و شرایط مناسبی دارد.

رییس گروه مدیریت مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: پس از انجام اقدامات درمانی توسط کادر درمانی بیمارستان ، پزشکان وضعیت او را رو به بهبود تشخیص داده اند و او هم اینک شرایط مساعدی دارد.

حمیدرضا ناصری با اشاره به تشخیص مسمومیت شدید برای حجت الاسلام ملکی  گفت اقدامات اولیه درمانی برای او در بیمارستان  شهدای این شهرستان  در روز جمعه انجام شده بود و اقدامات تخصصی درمانی برای او بلافاصله پس از انتقال وی توسط یک فروند بالگرد در بیمارستان امام خمینی انجام شده است.

ریاست دانشگاه ، معاون درمان، امام جمعه اهل سنت کرمانشاه ، رییس و مدیر بیمارستان امام خمینی و نیز رییس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در استان به عیادت حجت الاسلام علی ملکی رفته اند.

گفتنی است مسنول دفتر نماینده ولی فقیه در استان نیز در گفتگو با ایرنا ضمن اعلام مساعد بودن حال امام جمعه قصرشیرین از تلاش مسئولین دانشگاه و کارکنان بیمارستان تقدیر کرده بود.