مشارکت سپاه نبی اکرم در برنامه روستای سالم

نشست مشترک رییس دانشگا علوم پزشکی کرمانشاه و فرماندهی سپاه نبی اکرم(ص) در خصوص برنامه روستای سالم 21فروردین ماه برگزار شد.

در این نشست ریاست دانشگاه با اعلام اینکه فرصت بدست آمده برای توسعه استان از لحاظ توجه دولت، تخصیص اعتبارات، مدیریت واعتماد مردم کم نظیر است گفت: عدم استفاده از این فرصت خیانت به مردم است.

دکتر حسین کریم با تشریح برنامه دانشگاه در خصوص روستای سالم گفت: فعالیت دانشگاه علوم پزشکی به منظور ایجاد روستای سالم از سال گذشته آغاز شده و مورد استقبال روستاییان قرار گرفته است به گونه ای که بسیاری از اقدامات را خود بر عهده گرفته اند.

وی ضمن درخواست مشارکت از سپاه نبی اکرم در این امر مهم  از عطوفت، مردم داری و تعهد فرماندهی سپاه تقدیر کرد.

در ادامه سردار ریحانی بهداشت را سر منشا رشد شاخص ها دانست و گفت: توسعه بهداشت توسعه فرهنگ را بدنبال می آورد و پایه دین نیز بر سلامت و بهداشت است.

وی برنامه روستای سالم را کاری مقدس و ارزشمند دانست واعلام کرد: سپاه تمام و کمال برای مشارکت در این کار آماده است.

فرماندهی سپاه نبی اکرم توجه به روستاها را مایه استحکام نظام دانست وگفت: روستاییان در تمامی مراحل انقلاب و جنگ از نظام حمایت کرده اند و خدمت به آنان از وظایف دوستداران انقلاب است.