معاون بهداشتی دانشگاه :مسمومیت دسته جمعی در اسلام آبادغرب تحت کنترل است

در پی مسمومیت دسته جمعی تعداد زیادی از مردم اسلام آبادغرب، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: بیماری تحت کنترل است و مورد جدیدی نداشته‌ایم.

دکتر ابراهیم شکیبا در گفت وگو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه اظهارکرد: متاسفانه طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه شاهد مراجعه تعدادی از مردم اسلام آبادغرب به بیمارستان این شهرستان با علائم مشابه اسهال خفیف، دل درد و دل پیچه بودیم.

وی تصریح کرد: در همین راستا به سرعت اقدامات درمانی انجام و در کنار آن بررسی‌هایی برای یافتن علت مسمومیت آغاز شد و نمونه برداری‌هایی نیز در این زمینه صورت گرفت.

شکیبا با بیان اینکه همه بیماران به سرعت مداوا و مرخص شدند، گفت: خوشبختانه مسمومیت جدی نبود و افراد با سرم درمانی به سرعت مرخص شدند و در حال حاضر بیمار بستری در این زمینه نداریم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه هنوز علت این مسمومیت مشخص نشده، گفت: علت مسمومیت در دست بررسی است.

۲۸ فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۱۱