هفته سلامت و لیست برنامه های آن در کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی جلسه نحوه برگزاری هفته سلامت با حضور دکتر شکیبا معاونت امور بهداشتی ، دکتر رضوان مدنی رئیس دانشکده پیراپزشکی  ، دکترپاسدار رئیس دانشکده بهداشت ، دکتر بحیرایی رئیس مرکز بهداشت شهرستان و جمعی از کارشناسان دانشگاه در دفتر معاونت بهداشتی  بیست وچهارم فروردین ماه برگزار شد .

در این نشست حاضرین نسبت به مکان نمایی اجرای برنامه های هفته سلامت در سطح شهر کرمانشاه و نیز استقرار اتوبوس دیابت در مناطق مختلف شهر نظرات خود را ارایه کردند و مقرر شد روز چهارشنبه مراسم افتتاحیه برنامه با نواختن زنگ سلامت در مدارس، در روز پنجشنبه میدان آزادگان ، روز جمعه میدان طاقبستان ، روز شنبه ماهیدشت ، روز یکشنبه شهرک امام ، دوشنبه جعفرآباد و روز سه شنبه اختتامیه برنامه در پارک معلم برگزار شود .

همچنین هر روز غرفه هایی توسط مرکز بهداشت شهرستان با همکاری معاونت بهداشتی در مکان های موردنظر از ساعت 30/8 تا 30/12 و بعدازظهر 16 تا 20 شب استقرار مییابد.

در این نشست مقرر شد مرکز بهداشت استان و شهرستان مشترکاً برای برپایی غرفه هااقدام نمایند و  در غرفه های برپایی برنامه آموزشی مشاوره تغذیه و روان شناسی توسط مرکز بهداشت شهرستان با همکاری دانشکده بهداشت و پیراپزشکی و معاونت بهداشتی برگزار گردد.

مقرر شد هر روز چیدمان صندلی به تعداد 150 نفر با تریبون و سیستم صوتی جهت سخنرانی فراهم گردد.

همچنین مقرر گردید اتوبوس دیابت توسط دانشکده پیراپزشکی بوسیله بنر تزئین گردد و نیروها توسط مرکز بهداشت شهرستان به دکتر رضوان مدنی جهت آموزش نیرو در استقرار اتوبوس دیابت معرفی گردد. تأمین نیروی اتوبوس دیابت صبح ها توسط دانشکده پیراپزشکی و بعدازظهرها توسط مرکز بهداشت شهرستان می باشد.

در هفته سلامت  یک روز به صورت نمادین برنامه شکستن قلیان ها توسط گروه مهندسی بهداشت محیط و مرکز بهداشت شهرستان انجام میگیرد.

درهفته سلامت روابط عمومی دانشگاه هر روز نسبت به زیرنویس برنامه های هفته سلامت و مکان اجرای برنامه در صداوسیما و رسانه ها اطلاع رسانی مینماید.

مقرر شد در کنار اجرای برنامه ها کار پژوهشی و تحقیقاتی توسط دانشکده پیراپزشکی نیزانجام گیرد.

در برنامه هفته سلامت  واحد سلامت مدارس با 20 مدرسه در سطح شهر برای برنامه افتتاحیه اقدام نمایدو با صداوسیمای استان نیز برای برنامه افتتاحیه در یکی از مدارس هماهنگ میگردد.

به کلیه مدیران مدارس پیشنهاد شود دانش آموزان در روز افتتاحیه به صورت نمادین سیب  مصرف نمایند.

مقرر شد با یکی از مدارس جهت افتتاحیه نمادین با حضور ریاست دانشگاه و رئیس آموزش و پرورش اقدام شود.

همچنین با همکاری گروه های دانشجویی برای شرکت و اجرای قسمتی از برنامه هماهنگ شود.