زنگ سلامت در مدارس استان کرمانشاه به صدا درآمد+ گزارش تصویری

زنگ سلامت در مدارس استان کرمانشاه به صدا درآمد.

در اولین روز از هفته سلامت که با شعار پیشگیری از دیابت نامگذاری شده است مسئولین دانشگاه به همراه مسئولین آموزش و پرورش به دبیرستان دخترانه علامه طباطبایی رفتند تا به صورت نمادین زنگ سلامت را آنجا به صدا درآورند.

دکتر شکیبا در این مراسم با تشریح علایم، خطرات و گستردگی شیوع دیابت در کشورمان از دانش آموزان خواست با رعایت شیوه زندگی سالم سفیران سلامت جامعه باشند و این اقدام را ابتدا از خود و خانواده شان شروع کنند.

معاون سلامت آموزش و پرورش نیز در این مراسم با اشاره به مساله دیابت بعنوان چالشی بسیار مهم گفت : شیوع بالای این بیماری و نا پیدا بودن آن لزوم آموزش و اطلاع رسانی گسترده را دوچندان می کند.

در حاشیه این مراسم دختران دبیرستانی به اجرای سرود دسته جمعی و  حرکات ورزشی پرداختند و تغذیه سالم و بدون چربی و شکر بین دانش آموزان توزیع شد.

گزارش تصویری این رویداد را  از دریچه دوربین خبرگزاری کرد پرس ببینید.