آب شهر هرسین همچنان غیر قابل شرب/ مردم اسلام آباد نیز همچنان آب را پس از جوشاندن مصرف کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: آب لوله کشی شهر هرسین همچنان غیر قابل شرب است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی به گزارش خبرنگار کردپرس، دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به اینکه به دنبال بارندگی های اخیر آب شهر هرسین دچار کدورت شده، اظهار داشت:
پس از بارندگی های اخیر میزان کدورت آب شهر هرسین بالا رفت و تا رفع کدورت آن غیر قابل شرب می باشد.
وی با بیان اینکه درصورت رفع کدورت و قابل شرب شدن آب هرسین اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت، تاکید کرد: در حال حاضر آب این شهر برای مصارف بهداشتی و استحمام قابل استفاده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مردم هرسین خواست تا زمان اعلام این مرکز از نوشیدن آب آشامیدنی شهر خودداری کنند و از تانکرهای آبی که توسط شرکت آبفا در این شهر مستقر شده برای دریافت آب قابل شرب مراجعه کنند.
وی تصریح داشت: به محض آنکه نتیجه آزمایشات تائید کنند که آب شهر هرسین قابل شرب است به مردم اطلاع خواهیم داد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین در پایان ضمن آنکه از مردم شهر اسلام آباد غرب خواست که به شستن مرتب دست ها و رعایت بهداشت فردی تاکیدکنند، درخصوص آب آشامیدنی شهر اسلام آباد غرب نیز گفت: مردم شهر اسلام آباد غرب هم آب آشامیدنی خود را پس از پنج دقیقه جوشانده و سردشده مصرف کنند.