تیم دانشکده پرستاری در دولت آباد هم به غربالگری دیابتی ها پرداخت

تیم غربالگری سلامت دانشکده پرستاری و مامایی پس از ارایه خدمت در روز جمعه سوم اردیبهشت در پارک شرقی، با همکاری کانون دانشجویی سلامت به مدت سه روز در مرکز آموزشی درمانی شهید رجایی دولت آباد جمع کثیری از شهروندان را از وضعیت سلامت خود مطلع ساخت و در روز دوشنبه ششم اردیبهشت ماه به کار خود خاتمه داد.

در این چهار روز جمعیتی حدود ۱۰۰۰ نفر از همشهریان از نظر قندخون،فشارخون و نمایه توده بدنی ارزیابی شدند و مشاوره های دیابت، بهداشت روان،مامایی و اختلالات خواب را دریافت نمودند.
 رییس دانشکده پرستاری و مامایی در گفتگو با رسانه ملی عنوان کردند که یکی از مهمترین راههای اجرایی برای پیشگیری از دیابت اصلاح شیوه زندگی،افزایش تحرک و اصلاح رژیم غذایی می باشد.
دکتر مرضیه کبودی با اشاره به آمار هفت درصدی ابتلا به دیابت در استان،عنوان کرد که می بایست چنین برنامه هایی جهت آگاه سازی مردم در زمینه سلامت و ارایه آموزشهای لازم به آنان همواره تداوم یابد .