جشن آموزش دانش آموزان مدارس توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه

جشن آموزش دانش آموزان مدارس صبح امروز همزمان با آخرین روز از هفته سلامت در دبستان دخترانه شهید یزدان بختیاری برگزار شد.

رییس دانشگاه در این مراسم به بیماری های غیر واگیر از جمله دیابت اشاره کرد و گفت :  کم تحرکی ،مصرف قند ،چربی و  نمک  اصلی ترین دلایل  ابتلا به بیماری  دیابت است  که امیدواریم اید با فرهنگ سازی  صحیح به سمت غلبه بر این بیماری گام برداریم.

در این مراسم دکتر عبدی معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به اینکه هزینه بیماران دیابتی 20 برابر بیشتر از بیماران معمولی است گفت: به گفته وزیر بهداشت ایران با تغذیه نامناسب و استفاده بیش از حد فست فودها به سمت خودکشی دسته جمعی میرود که امیدواریم با فرهنگ سازی همگانی  و پیش قدم شدن دانشگاه علوم پزشکی  این بحران را کنترل کنیم.

وی به آموزش 14000 دانش آموز  به عنوان سفیر سلامت در 46 مدرسه سطح استان در هفته سلامت اشاره کرد و گفت: در این هفته همکاران معاونت غذا و داروی دانشگاه با حضور در مدارس سطح استان به آموزش دانش آموزان در حوزه تغذیه  ، چراغ راهنمای تغذیه ای و دارو پرداختند .

در پایان این مراسم از دانش آموزان که در حوزه غذا و دارو فعالیت فرهنگی انجام دادند  توسط معاونت غذا و دارو تقدیر شد.