تقدیر مسئولان تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

پیشرفت و اعتلای روزافزون ایران اسلامی مرهون تلاش ها و همت دلسوزانه کسانیست که با آمیختن تعهد و تخصص خالصانه خدمت می کنند.

22

قائم مقام وزیر در امور تجهیزات پزشکی و نیز سرپرست اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت با ارسال لوح تقدیر مشترکی به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آورده است : محققا پیاده سازی طرح ثبت تجهیزات پزشکی به عنوان یکی از برنامه های حوزه تجهیزات پزشکی کشور به منظور ساماندهی امر خرید ، فروش و توزیع این اقلام ونیز پیشگیری از پدیده قاچاق ، بدون تلاش و همراهی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی امکان پذیر نیست .

دکتر متولیان و مهندس شاهمرادی در ادامه  از مدیریت و درایت  دکتر نوری زاد  و همکاران گرانقدر در حسن اجرای ضوابط این طرح صمیمانه سپاسگزاری نموده است..