زنگ سلامت در کرمانشاه نواخته شد

در مراسمی نمادین زنگ سلامت روز سه شنبه همزمان با آغاز هفته سلامت با حضور جمعی از مسوولان استانی در دبستان نازپروریان کرمانشاه نواخته شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مراسم گفت : امید است در سال جدید که به سال اصلاح الگوی مصرف از سوی مقام معظم رهبری نام گذاری شده است ، گامهای موثری در این مسیر برداشته شود.
دکتر " صمد نوری زاد " ضمن گرامیداشت هفته سلامت افزود : سلامت یک نعمت خدایی است که اگر در جامعه ایی اشاعه یابد می تواند تکامل آن جامعه را به دنبال داشته باشد.
وی با بیان اینکه یکی از مهم ترین مباحث در مقوله سلامت رعایت بهداشت فردی است گفت : تغذیه سالم ، ورزش ، عدم مصرف دارو بدون تجویز پزشک و رعایت بهداشت محیط از دیگر عوامل موثر در تامین سلامت فرد و جامعه می باشد.
نوریزاد تحصیل علم را از دیگر عوامل موثر در این مقوله عنوان و اضافه کرد : آمارها نشان می دهد که هر اندازه میزان علم و دانش در جامعه ای افزایش یابد ، سلامت آن جامعه ارتقاء خواهد یافت.