پیام ریاست دانشگاه به مناسبت روز معلم/ قدردان زحمات معلمان هستیم

ریاست دانشگاه به مناسبت بزرگداشت مقام معلم و استاد پیامی صادر کرد و در آن از خدمات و دلسوزی های معلمان تقدیر کرد.

متن این پیام به این شرح است:

بسمه تعالی

راز پیشرفت مداوم و روزافزون آدمیان در امر آموزش نهفته است و آموزش بر مدار سختکوشی کسانی می چرخد که عنوان معلمی را کسب کرده اند.

از همین جاست که پیامبر نیکی ها (ص) جایگاه معلمان را ارج می نهد و حضرت علی (ع) خود را مملوک آنها می داند.

باتقدیر از تمامی اعضای محترم هیات علمی و یادکردن از تلاشهای مثمر اساتید بازنشسته و همکاران این حوزه و نیز دانشکده ها اعلام می نمایم که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای ترفیع حوزه مهم و خطیر آموزش اقدامات مهم ومتعددی از جمله جذب هرچه بیشتر اعضای هیات علمی، توسعه زیرساخت های آموزشی، افزایش رشته های تخصصی و فوق تخصصی و تحصیلات تکمیلی را انجام داده و با پیگیری مستمر می کوشد تا این دانشگاه را به جایگاه واقعی خود به عنوان قطب غرب کشور برساند.

لذا با تاسی از بزرگ مردان تاریخ که بوسه بر دست معلمان زده اند ما نیز بر دستان شما معلمان عزیز بوسه می زنیم و قدردان زحمات بیدریغ تان هستیم.

روز معلم بر شما مبارک باد.

دکتر حسین کریم

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۳:۱۰