ریاست دانشگاه در جمع مدیران گزینش : گزینش یار بی ادعا و پر کار مدیریت ها است

گزینش باید مکانی برای امنیت و آرامش باشد و نباید به گونه ای عمل کند که مردم در مراجعه به گزینش احساس واهم داشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در کارگاه صدور رای در گزینش با حضور مدیران گزینش دانشگاه علوم پزشکی غرب و جنوب غرب کشور سخن می گفت علاوه بر بیان مطالب فوق افزود: گزینش با اندیشه ای والا شروع به کار کرد و پاسداشت ارزش های انسانی و اسلامی وظیفه ای است که به اهداف  درست نظام کمک شایان توجهی می کند.

دکتر حسین کریم گزینش را یار بی ادعا و پرکار مدیریت ها دانست و گفت بازنگری در روش های کار و روش هایی که برای این نهاد مقدس توصیف شده لازم است.

وی کار فرهنگی و اعتقادی را مهم ارزیابی کرد و گفت: راه یافتن گرایش های قومی و سیاسی در گزینش خطر ناک است و گزیشگران باید از تندخویی، تنگ نظری و از سوی دیگر سهل انگاری و سامحه کاری دور ی کنند.

ریاست دانشگاه بازی با آبروی افراد و مسایل خانوادگی آنان را گناه نا بخشودگی توصیف کرد و گفت : گزینش باید عالمانه،دقیق و هوشمندانه فعالیت کند.

دکتر کریم فرمان نامه حضرت امیر المومنین به مالک اشتر را مهم ترین سرمشق دانست و ابراز امیدواری کرد که عمل به این فرمان نامه  سرلوحه گزینشگران باشد.