اهدای سلول ، اهدای زندگی

سمینار یکروزه اهدای سلول اهدای زندگی با محوریت پیوند مغز استخوان صبح روز دوشنبه بیست و پنجم خردادماه در سالن اجتماعات شهید نوروزنژاد مرکز آموزشی ، درمانی امام رضا (ع) برگزار گردید.

دکتر جویباری معاون درمان دانشگاه از اهمیت راه اندازی بخش پیوند مغز استخوان سخن گفت و دکتر مهرداد پاینده رییس بخش پیوند مغز استخوان دانشگاه و فوق تخصص هماتولوژی و دکتر محمد گلپایگانی رییس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی و فوق تخصص هماتولوژِ کودکان به ترتیب در خصوص اهمیت پیوند مغز استخوان در برخی بیماری ها و اندیکاسیون های پیوند مغز استخوان در کودکان سخنرانی کردند.

در این سیمنار همچنین دکتر جلیلی مسئول بانک HLA بیمارستان دکتر شریعتی تهران و حمزه ای مسوول HLA typing مباحثی را مطرح کردند.