تشکیل کار گروه واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای دانشگاه

کار گروه واگذاری طرح های تملک دارایی های سرمایه ای دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه، معاونت توسعه و تعدادی از مدیران ستادی  تشکیل شد.
این کارگروه در راستای اجرائی نمودن سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص اصل 44 قانون اساسی و مواد 27 و 88 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) مصوب سال 1393 و همچنین مصوبات دولت از جمله مصوبه مورخ 2/6/1394 شورای محترم اقتصاد که از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است جهت عملی نمودن برنامه های دولت و وزارت متبوع، در قالب کارگروهی متشکل از ریاست دانشگاه، معاونت توسعه دانشگاه و تعدادی از مدیران ستادی تشکیل گردیده است و تا کنون چهار جلسه در خصوص واگذاری بخش های مختلف به بخش غیر دولتی برگزار و نتایج تصمیمات اتخاذ شده در جلسات به صورت مصوبه درآمده است .
از جمله مصوبات کار گروه مذکور می توان موارد ذیل را نام برد:
1-تصویب واگذاری مرکز تصویر برداری بیمارستان فارابی به بخش غیر دولتی.
2- تصویب واگذاری امور خدمات بیمارستان حضرت رسول (ص) شهرستان جوانرود به بخش غیر دولتی.
3- تصویب واگذاری امور خدمات بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی به بخش غیر دولتی.
4_ واگذاری مجتمع خدماتی رفاهی دانشگاه به بخش غیر دولتی.
لازم به ذکر است در خصوص  2 مورد از  پروژه های مهم استان که در کارگروه واگذاری وزارتخانه به تصویب رسیده است  با عناوین بیمارستان 1500 تختخوابی و مرکز جامع درمان سرطان غرب کشور در حال حاضر با شرکت ترکیه ای KANI MED  تفاهم نامه اولیه امضاء شده است.
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۸:۲۶